Over Nieberg Textiel

Al sinds de oorsprong van Nieberg Textiel is de oprichter: Bob Nieberg bezig met het verkopen van de beste kwaliteit textiel. Waar hij begon als agent van een Oostenrijkse fabrikant van acryldoek, heeft Bob door de jaren heen een hoop nieuws gevonden.

Het assortiment werd daarna uitgebreid met diverse textielsoorten en accessoires van verschillende distribuanten uit Europa. Wij zoeken uitsluitend naar de hoogste kwaliteit en is daarmee met verschillende leveranciers in zee gegaan zoals: Sauleda, Miederhoff, YKK & Osculati. 

Door de jaren hebben wij ervaring op kunnen doen, waardoor wij expertise op hebben gebouwd en daardoor de klant op maat kunnen helpen met verschillende aanvragen in verschillende branches. Ook buiten ons eigen assortiment kunnen wij voor jou aan de slag, wij gaan graag op zoek voor jou!

Exclusieve distributeur van Miederhoff

Sinds 2013 is Nieberg Textiel agent in de Benelux van Franz Miederhoff. Franz Miederhoff is in 1896 opgericht en inmiddels produceert Franz Miederhoff bevestigingstechniek voor technisch textiel in 2 Duitse fabrieken met meer dan 100 werknemers. De bevestigingstechniek wordt onder andere gebruikt in bedrijfsvoertuigen, tentconstructies en in de reclametechnologie. Bij de keuze van de materialen stelt Franz Miederhoff de hoogste eisen. De moderne machines worden door Franz Miederhoff uitsluitend uitgerust met precisiegereedschappen die zij zelf hebben ontwikkeld. Als resultaat levert Miederhoff daarom ook constante zeer hoogwaardige kwaliteitsproducten. Het kwaliteitsmanagement proces is gecertificeerd volgens de ISO 9001:2008 standaarden. Bij Miederhoff zijn alle producten altijd op voorraad. De computergestuurde opslag zorgt voor een optimale logistiek. Ongeveer 90% van de bestellingen worden dezelfde dag verwerkt.

Onze samenwerkingen

Samen voor kwaliteit